onsdag den 3. februar 2016

Air Plants fra Carolijn Slottje er på lager igen ...

 Nu både i kobber og messingnet
AIR PLANTING ER DESIGNET AF DEN HOLLANDSKE DESIGNER OG INDRETNINGSARKITEKT CAROLIJN SLOTTJE.
Med Air Planting kan man plante planter i luften uden potte. Air Plants lever af luft og den fugt, der er i luften. I naturen vokser de tropiske Air Plants i tilknytning til andre planter, men er kun afhængige af deres vært som støtte. Derfor kan de fine messing eller kobbernet tjene som vært.
Planterne til Air Plantning dyrkes fra frø i Mellemamerika og modnes i Holland. De er minimum tre år gamle. Til dyrkning anvendes ingen pesticider, da denne type planter ikke angribes af skadedyr.
Nettene i kobber og messing er håndlavet i Holland. Luftplanterne vokser meget langsomt, og vokser derfor ikke ud af nettet. I kobber/messing nettet er der en opretstående plante og en række hængende planter. Begge plantetyper er af samme familie af luft planter – Tillandsia. Størrelsen af ​​top planten kan variere fra 5 til 10 cm, og farven af planten kan variere fra grågrøn til rødlig.
Det eneste Air Planting kræver er lys, luft og fugt – de skal blot vandes med en forstøver et par gange om ugen! Pris 389,- stk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar