tirsdag den 9. september 2014

Hold øje med ...


Vi går koldere tider i møde og derfor også nye trends. Til tider kan det være svært at holde styr på hvad der er in, og hvad der bestemt ikke er in. På Design Trade messen så vi en masse nye lækre trends, som vi selvfølgelig gerne vil dele med jer. Derfor har vi lavet en lille guide til hvad du skal holde øje med den næste tid :)

Dyb blå - den dybe blå vil dominere på alt fra lysestager til møbler det næste stykke tid. Efter en periode med lyse matte farver, synes jeg at den lækre farve er et forfriskende twist. Ferm Living har lavet dette lækre lille skab som udkommer til oktober. Bloomingville står bag den smukke vase. 
Messing og kobber - kobber har været meget populært et stykke tid nu, men holder stadig fuldstændig og får følge af sin mere afdæmpede ven messing. Bland messing og kobber for et stilfuldt klassisk udtryk.  Hos Skjalm P mestre de dette til perfektion. 


Marmor - marmor er også noget vi har set et stykke tid nu, men det gør det bestemt ikke mindre fint. Marmor i sort, mørk rød og grøn så vi hos bl.a. Ferm Living. Marmor går også rigtig godt sammen med både kobber og messing. Bordene er fra Ferm Living, mens kobber beholderen med marmor låg er fra Bloomingville. 


Grafisk print - grafisk er meget in lige nu og ses både på tøj, møbler og plakater. Grafisk print er fint til at give sit hjem lidt kant og så gør det jo hellere ikke noget at det er så fint at se på. Sengetæppet er fra Ferm Living mens plakaten er fra Vissevasse. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar