lørdag den 26. juli 2014

SOLAR JAR :) Solskin på glas ...

SOLAR JAR - solskin på glas
Solar Jar er en sydafrikansk glaslanterne med solcelledrevet LED lys - miljøvenlig, energibesparende og dekorativ.Princippet er enkelt og smart; Solar Jar opsparer solenergi i løbet af dagen og giver lys om aftenen, ved hjælp af en lille magnetkontakt. Det er en sjov og miljøvenlig alternativ lyskilde, der gør det enkelt at blive grøn! Låget er udstyret med 4 små solcelledrevet LED lys og et solcellepanel, der, når det placeres i sollys, oplader LED batterier til 6-9 timers brug. Den kan desuden fyldes med sjove eller dekorative ting.
En god historie: Solar Jar er et rigtigt sydafrikansk high-tech produkt: Den er udformet som en fuldt udbygget lyskilde til folk i områder uden elektricitet og er blevet et rigtigt kult produkt i Sydafrika. Solar Jar har indtil nu skabt mere end 55 fuldtidsstillinger for tidligere arbejdsløse mænd og kvinder fra Alexandra og Soweto townships; de producerer en stor del af det i hånden. Dette sikrer den højeste kvalitet og lang levetid.
Solar Jar er ideel til sommeraftenerne på terrassen, til picnic, camping - eller sågar en dykkertur - da låget er helt luft- og vandtæt. Pris 229,- stk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar