onsdag den 5. september 2012

Skønne Petrol Blå Smalle Spejle

Spejlene er fra Bloomingville & måler 29,5x5x140 cm - Pris 519,- stk

7 kommentarer:

 1. Hej. Forhandler I stadig disse spejle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette :) Jeg har et enkelt tilbage - Men det er på fjern lager så har brug for at vide hvornår du ville komme forbi, så det kan være her når du kommer;)
   Mvh Charlotte

   Slet
 2. Hej Charlotte.
  Jeg er ret interesseret, men vil selvfølgelig gerne se det først. Havde lidt håbet at I havde 2, da de ser lidt smalle ud. Kan jeg komme forbi i starten af uge 42? Jeg er nemlig i Italien i denne uge.
  Mvh. Annette

  SvarSlet
 3. Hej igen :)
  Det er helt ok - De er meget smalle & der er desværre kun det ene.Kunne du evt ringe dagen før du kommer (Tlf Nr 2521 7262 ) Bare for en sikkerheds nåls skyld ;) Bare så du ikke går forgæves..
  Go ferie
  Mvh Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej Anette - Jeg har, som aftalt spejlet stående i butikken ( siden i lørdags) Så det ville være dejligt at vide om du skal ha det eller ej? Mvh Charlotte

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte.
  Ja, du må undskylde. Jeg havde planer om at skulle til Amager af andre årsager mandag, så det passede fint. Jeg kunne dog ikke komme fra kontoret i tide og måtte aflyse mine andre aftaler. Siden mandag har vi i min projektgruppe arbejdet non-stop med at læse en masse materiale igennem. Mandag var min eneste chance og da jeg ikke lige vidste, hvornår jeg kunne komme forbi igen, vidste jeg ikke hvad jeg skulle skrive til dig. Men jeg har en løsning klar nu: Jeg har allieret mig med min mor, som har bil, og vi kommer lørdag og kan tage spejlet med med det samme.
  Beklager besværet.
  Mvh.
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette :) Helt i orden - Tiden løber også tit fra mig - Vi ses …
   Mvh Charlotte

   Slet