lørdag den 5. juni 2010

Lækkerier fra Aisinger.


Med øje for både kvalitet og social ansvarlighed.

Aisinger Agenturer bygger på overbevisningen om, at kvalitet kan kombineres med ansvarlighed over for mennesker og natur.
Aisinger Agenturer er en mindre virksomhed i Nordsjælland grundlagt i 2007 af Ronny P. Aisinger.
Efter mange år med rejser til kakao-, kaffe- og teplantager og arbejde med mærker som Valrhona, Kusmi te og Estate Coffee, fandt Ronny øjestenen Chocolate Santander i Colombia. For Chocolate Santander har netop denne unikke kombination af uovertruffen kvalitet og omtanke for fairtrade, miljø og social ansvarlighed.



Blend Tea

Med Blends sortiment af spændende te er der mulighed for at byde på det absolut bedste, der findes i teverdenen. Italienske Blend prøvesmager hvert år flere hundrede tesorter fra hele verden for at kunne tilfredsstille kræsne tedrikkere på Europas femstjernede hoteller og krævende specialbutikker. Kun de bedste hele teblade, udvalgte urter og frugter finder vej til Blends poetiske og aromatiske te-eventyr.


Det gælder også Blends teposer, som er eksklusive silkepyramider, der i modsætning til andre teposer giver teen mulighed for at trække optimalt.


Blends te er kendetegnet ved æstetik, raffinement og stræben efter perfektionisme. Sortimentet tilbydes både i elegante dåser, i re-fill-poser og 2g-pyramider.


Fransk nougat.


Arnaud Soubeyran er en af Frankrigs ældste og bedste producenter af fransk nougat.
Firmaet blev etableret i 1837 i Montelimar der er hjertet i fransk nougat produktion. Opskrifterne som bruges i dag er de samme som ved firmaets grundlæggelse og råvarerne bliver stadig udvalgt med samme omhu som dengang. Kun de bedste sprøde, smagfulde mandler og pistacienødder, lavendelhonning fra Provence og naturlig vanilje er godt nok til at blive til Arnaud Soubeyran Nougat.


Frank's Luxury Biscuits
Smagfulde gourmetkager fra Frank's i England.
Frank’s Luxury Biscuits er et lille familiebaseret bageri fra Herefordshire i England som bager deres kager med kærlighed og respekt for de gamle traditioner. De nøje udvalgte råvarer sørger for at man får en smagsoplevelse, som kom kagerne direkte fra mormors ovn. Her er der tale om de fineste, naturlige ingredienser og naturligvis uden konserveringsmidler. Med et tæt samarbejde, er vi nu nået tilbage til rødderne af engelsk kagetradition.
Frank’s og Aisinger Agenturer er stolte over nu at kunne tilbyde et smagfuldt sortiment af engelske gourmetsmåkager og shortbreads, som holder de gamle traditioner.


CHOCOLATE GARDEN.

Med stor viden og passion for kvalitetschokolade skaber Chocolate Garden unikke gourmetprodukter. Stikkelsbær, solbær, rabarber og figner er soltørrede eller kandiserede og derefter dyppet i fin belgisk chokolade. Frugter og nødder er dyrket
efter økologiske principper i balance med naturen. De giver ikke blot spændende smagsoplevelser, men indeholder også de naturlige råvarers gode egenskaber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar