tirsdag den 26. oktober 2010

Fint gavepapir fra Green Gate.

ChaDor ♡ bånd.







Om du er til bånd med grise, små svampe, prikker eller striber så finder du det hos Chador, - og bånd kan bruges til meget. Brug det på adventskransen, til ophæng, sy det på tøjet, hæng julekort på det, bind det om lysestagerne eller brug det i juledekorationerne. Have fun :-)

Nyheder fra Aspgren.



Vi elsker smukke og sjove ting
Aspegren Denmark er en design virksomhed med speciale i produktion af interiør-tekstiler og fi­nurlige figurer. Vi skaber s­mukke og sjove ting til boligen i en god kvalitet.
Aspegren Denmark opstod i 2000 på basis af Charlotte Aspegrens virke og erfaring inden for design og håndværk. I samarbejde med en række kunstnere står hun for idé- og produktudvikling. Firmaet opererer med en forårs- og en efterårskollektion, der varierer fra år til år.
I år 2003 blev Aspegren Denmark et familieforetagende, idet Charlottes mand Ole trådte ind i firmaet. Ole kommer fra en mangeårig stilling som teatertekniker ved Odense Teater. Siden har firmaet deltaget i en række branchemesser, og aktiviteterne er blevet udvidet til flere lande - Norge, Sverige, England.Tyskland og Japan.
Økologi, ansvarlighed og kvalitet - vi tror på, at man skal opføre sig ordentligt
Aspegren Denmarks vareudbud produceres i Kina, Indien og Vietnam under forsvarlige arbejdsbetingelser. Vi er meget bevidste om vores ansvar og sikrer os, at vores varesortiment produceres under ordentlige forhold. Vi sætter det humanistiske aspekt i produktionen højt og står for kvalitet hele vejen igennem.
Aspegren Denmark er et personligt foretagende. Kunderne er nysgerrige efter at vide, hvem virksomhedens designere og kunstnerne er. Blandt vores dygtige samarbejdspartnere er den fynske kunstner Line Eskestad, som vi fik kontakt til i 2004. Før fik kun et begrænset publikum glæde af hendes spændende og finurlige figurer; men via samarbejdet med os er hendes kunstneriske arbejde i dag tilgængeligt for mange flere mennesker ? endda til en overkommelig pris. Siden de første engle landede i handelen, er mange nye og sjove figurer kommet til.

torsdag den 7. oktober 2010

Stjerner til den mørke tid.



Skab stemning og hygge året rundt med de originale Earth friendly starlightz stjerner. Du kan læse mere om de fine stjerner her.

Plastik er cool!


Original PlastiChic er opfundet af to kreative italienere - der med deres store kærlighed for smukke farver og design - gjorde det "hot" og trendy at gå med plastik.

Er du klar til den kolde tid?



Hos Butik Chador finder du et flot udvalg af lækkert tøj og sko som du bare må eje.

Smykker til enhver lejlighed.